Diensten

Ontwerp 

Door de ervaring en kennis van landschaps- en tuinarchitectuur, wordt er bij VGL-Groen op een creatieve manier een tuin ontworpen die over een eigen identiteit beschikt.

Een tuin of buitenruimte wordt bij VGL-Groen ontworpen aan de hand van de wensen van de klant. Op deze manier wordt er een aangename ruimte gecreëerd zodat de klant een prettige leefomgeving bezit. De functionaliteit van een ruimte is hierbij belangrijk. Door de goede samenhang te vinden tussen functionaliteit en vormgeving zal deze ruimte prettig aanvoelen. Dit alles in combinatie met de uitwerking en detaillering aan de hand van technische details en de juiste beplanting zal voor een succesvol project zorgen.

Kosten voor een tuinontwerp vanaf €350,- excl. 21% BTW | € 423,50 incl. 21% BTW, afhankelijk van de oppervlakte van uw tuin. 

Aanleg & realisatie

Binnen VGL-Groen wordt aan de hand van een krachtig ontwerp een volledige tuin gerealiseerd. De realisatie wordt van begin tot het einde verzorgd, inclusief grondwerk, bestrating, beregening, verlichting, het inplanten en de nazorg. 

Tijdens deze werkzaamheden wordt gezorgd voor een duidelijk aanspreekpunt. De detaillering is van groot belang bij de realisatie om een project tot een goed eind te brengen. Op deze manier realiseren wij een duurzame tuin die volledig aan jouw wensen voldoet. Ook is de mogelijkheid aanwezig om aan de hand van een tuinontwerp, gecreëerd door VGL-Groen, te begeleiden tijdens de realisatie. Op deze manier kunnen anderen of u zelf de realisatie werkzaamheden uitvoeren zonder dat de detaillering en kwaliteit verloren gaat.

Onderhoud 

Om een tuin mooi te houden is onderhoud belangrijk. Er moet gezorgd worden voor regelmatig onderhoud en juiste snoeiwerkzaamheden op het juiste tijdstip. 

Je kunt een prachtige tuin bezitten of door VGL-Groen laten realiseren, wanneer deze niet op de juiste manier wordt onderhouden zal het perfecte eindbeeld niet bereikt en behouden worden. De onderhoudswerkzaamheden kunnen maandelijks plaatsvinden, maar ook bijvoorbeeld een keer per jaar. Aan de hand van uw wensen kunnen hier afspraken over gemaakt worden, zodat uw tuin er het hele jaar door mooi bij ligt. Bedrijfstuinen zijn belangrijk voor de uitstraling van een bedrijf. Als deze er heel het jaar verzorgd uitziet, krijg de bezoeker een positieve eerste indruk van het bedrijf.