Ontwerp

Een tuin of buitenruimte wordt bij VGL-Groen ontworpen aan de hand van de wensen van de klant. Op deze manier wordt er een aangename ruimte gecreëerd zodat de klant een prettige leefomgeving bezit. De functionaliteit van een ruimte is hierbij belangrijk. Door de goede samenhang te vinden tussen functionaliteit en vormgeving zal deze ruimte prettig aanvoelen. Dit alles in combinatie met de uitwerking en detaillering aan de hand van technische details en de juiste beplanting zal voor een succesvol project zorgen.

Kosten voor een tuinontwerp vanaf €350,- excl. 21% BTW | € 423,50 incl. 21% BTW, afhankelijk van de oppervlakte van uw tuin. 

Aanleg

Binnen VGL-Groen wordt aan de hand van een krachtig ontwerp een volledige tuin gerealiseerd. De realisatie wordt van begin tot het einde verzorgd, inclusief grondwerk, bestrating, beregening, verlichting, het inplanten en de nazorg. 

Onderhoud

Om een tuin mooi te houden is onderhoud belangrijk. Er moet gezorgd worden voor regelmatig onderhoud en juiste snoeiwerkzaamheden op het juiste tijdstip.